dimecres, 7 de novembre del 2012

On estem després de 9 anys de govern del PP?

Ha passat més d’un any des de les últimes eleccions municipals i autonòmiques i es fa necessària una reflexió per a analitzar la situació en què ens trobem actualment. Portem 9 anys de govern del PP a Llutxent i 17 a la Comunitat Valenciana. No es pot tirar de l’argument fàcil de l’herència rebuda de ningú. És hora d’analitzar la situació i intentar reconduir-la. Les actuacions executades al llarg d’aquests anys, han portat unes conseqüències que tots patim en l’actualitat.
Quines actuacions s’han realitzat per portar treball al nostre poble?
• L’any 2003, el PP va traure majoria absoluta amb la promesa de que faria un POLÍGON INDUSTRIAL crearia més de 3.000 llocs de treball. Era l’època de bonança i mentre que altres ajuntaments ho van aconseguir, al nostre poble han deixat passar les oportunitats, sense emportar-se’n cap.
• Política de “grans events” que aprofita per gastar diners mentre el poble s’ofega econòmicament:
Concurs “De arroz caldoso”. El PP, sense consultar-nos per a res, fa un conveni amb Diputació per a que es gaste 6.000€ en un dinar, un dilluns i bon dia. Els diners se’ls emporta l’empresa forastera que fa el càtering del dinar i la repercussió econòmica que aquest concurs significa per al poble és de 0 €. Eixa manera de gastar els diners és una indecència en els temps que corren.
Altres pobles del voltant, organitzen fires gastronòmiques que estimulen el consum de productes locals i beneficien els comerciants i restaurants del poble.
La política seguida per al Festival de Música és la mateixa, però amb un pressupost de 41.000€
• Un bar de Jubilats que ningú havia demanat i que ens ha portat a la roïna total. A hores d’ara la Generalitat encara ens deu 362.847,75€ de l’edifici. A banda, l’ajuntament encara es va gastar 300.000€ més en la seua construcció i va fer un préstec que estem pagant entre tots.
• No s’han preocupat de potenciar els motors econòmics del poble: l’agricultura, la construcció, la ramaderia i el transport.
Els últims mesos, els ramaders han patit robatoris que han deixat en evidència una actuació excessivament lenta. El Grup socialista, ja va presentar una moció en el plenari de juliol per donar solucions al problema, però fins ara que els robatoris ja s’han fet insuportables, no s’ha actuat amb eficàcia.
• La política seguida en el manteniment de camins, és totalment equivocada per als interessos de Llutxent.
Ara va a asfaltar-se un tros del Camí de la Casa Nova amb una subvenció de 25.000€. Es presenten tres empreses. Obertes les pliques, resulta que les millores que ofereix cada empresa són:
BECSA: 1000 M2
GUEROLA:295 M2
PROENA: 100M2
Al preu que es va licitar per part del tècnic municipal en el projecte,suposa una diferència de més de 9.000€ de millores per al poble de Llutxent.
Es dóna a més la circumstància de que a BECSA treballen unes 8 persones del poble, amb la qual cosa, s’afavoreix el manteniment de llocs de treball per al poble.
Ens sembla que aquestes raons són suficients per haver elegit l’empresa que millors condicions ofereix per al poble.
Amb uns arguments sense cap fonament ni comprovació seriosa i amb els vots en contra del Grup Socialista, l’ajuntament adjudica l’obra a GUEROLA.
• Respecte de la mala gestió realitzada en la recollida i tractament del fem, adjuntem un díptic perquè creguem que el tema és suficientment greu i anem a patir ja les conseqüències de les actuacions unilaterals del PP.
Lamentem que EU en el seu escrit barrege el nom del PSPV-PSOE, perquè la veritat només té un camí.
El PSPV-PSOE, durant el període en què ha tingut la presidència, NO MAI HA PERMÉS QUE LA VALL D’ALBAIDA ENTRE A FORMAR PART DEL CONSORCI. NO MAI HA PERMÉS QUE PAGUEM EL DOBLE PER REBRE EL MATEIX SERVEI.
• Un augment sens fi de la contribució urbana.
Una de les primeres actuacions quan entra a governar el PP en l’any 2003, és pujar la contribució del 0,60 al 0,66. Ara, quan tenim la pitjor situació econòmica, amb els vots en contra del PSPV-PSOE, l’ajuntament torna a pujar els impostos del 0,66 al 0,71. Per acabar-ho d’arreglar, Rajoy el torna a pujar al 0,753.
Hem comparat alguns rebuts del que paguen diferents cases del poble. Quasi han multiplicat per 4 la seua quota:
Any 2002 Any 2012
211,25€ 818,07€
89,74€ 673,48€
310,19€ 1112,43€
Nosaltres no ho haguérem fet mai. Per això el Partit Socialista ha votat en contra de la puja d’impostos.
 NO ÉS EL MOMENT D’OFEGAR ENCARA MÉS A LES FAMÍLIES DE LLUTXENT
ELS SOCIALISTES NO ESCATIMEM ESFORÇOS PER FER UNA OPOSICIÓ SERIOSA I RESPONSABLE.
UNA ALTRA MANERA DE GOVERNAR ÉS POSSIBLE.
PROPOSEM POLÍTIQUES REALS I COMPROMESES QUE DONEN ALTERNATIVES ALS TEMPS DE CRISI QUE PATIM.
SOM DE LLUTXENT I VIVIM A LLUTXENT. PER AIXÒ ENS AFECTEN EN PRIMERA PERSONA LES CONSEQÜÈNCIES DE LES ACTUACIONS REALITZADES A L’AJUNTAMENT. VOLEM EL MILLOR PER AL NOSTRE POBLE.
JA N’HI HA PROU DE POLÍTIQUES EQUIVOCADES. ÉS HORA DE CANVIAR!